Įvairiapusis perdirbimas
Kiekvieną dieną „Hesburger“ restoranuose Suomijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje šimtai kilogramų bulvyčių yra gruzdinami augaliniame aliejuje. Panaudotas augalinis aliejus surenkamas iš kiekvieno „Hesburger“ restorano, esančio Suomijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje ir yra perdirbamas bei panaudojamas kaip biokuras. Biokuras, be kita ko, yra naudojamas ir kaip laivų kuras.
Aliejus surenkamas kuo ekologiškesniu būdu: tie patys sunkvežimiai, kurie restoranams tiekia naujas žaliavas, taip pat išveža panaudotą aliejų, taip išvengiant nereikalingų kelionių.
Atsakingo dizaino darbuotojų uniforma
Nuo 2014 m. rudens pradžios „Hesburger“ darbuotojai dėvi uniformą, kuri gaminama taikant etiškus gamybos metodus ir naudojant ekologines medžiagas. Uniformoms gaminti naudojamos tokios žaliavos kaip poliesteris, pagamintas iš perdirbtų plastikinių butelių.
Ekologinis dizainas ir lauko baldų komplektai panaudojant senas uniformas
Visos nebenaudojamos „Hesburger“ darbuotojų uniformos bei reklaminė medžiaga yra perdirbama ir pakartotinai panaudojama. Senos uniformos perdirbamos į restoranų lauko baldų komplektus. Pasitelkus ekologinio dizaino specialistus, geros būklės, bet nebenaudojamos „Hesburger“ vėliavos, virto unikalia pakartotinai panaudojamų produktų linija. Unikalaus dizaino daiktai naudojami kaip atlygis ir paskata „Hesburger“ darbuotojams.