Kokybė, kaip veiklos kertinis akmuo
Suomijos teisės aktai įpareigoja atlikti vidaus savikontrolę, kuri apima produkto saugumą, paviršiaus higienos stebėjimą ir produktų tyrimus. „Hesburger“ vykdo įmonės operacijų savikontrolę vidinio audito pagalba bei išorinio partnerių bendradarbiavimo pagalba.
„Hesburger“ beveik dešimt metų bendradarbiauja su „Net-FoodLab Oy“. Maisto kokybės valdymo paslaugas teikianti bendrovė taip pat atlieka specializuotą paviršiaus higienos tyrimus, maisto laikymo trukmės bei maistingųjų medžiagų mokslinius tyrimus, taip pat maisto ruošimo aliejaus ir alergenų mokslinių tyrimų kokybę ir bandymus.
Kokybės ir saugumo klausimai yra svarbi darbuotojų kasdienio darbo dalis. Aukštos kokybės žaliavos, tinkami darbo įpročiai ir maisto gaminimo trukmė, taip pat greitas aptarnavimas ir švarūs klientų patogumai - sudaro kokybės vadybos esmė. Darbuotojai yra apmokomi, kad galėtų užtikrinti nenutrūkstamą grandinės veiklą.
„Hesburger“ beveik dešimt metų bendradarbiauja su „Net-FoodLab Oy“. Maisto kokybės valdymo paslaugas teikianti bendrovė taip pat atlieka specializuotą paviršiaus higienos tyrimus, maisto laikymo trukmės bei maistingųjų medžiagų mokslinius tyrimus, taip pat maisto ruošimo aliejaus ir alergenų mokslinių tyrimų kokybę ir bandymus.
Kokybės ir saugumo klausimai yra svarbi darbuotojų kasdienio darbo dalis. Aukštos kokybės žaliavos, tinkami darbo įpročiai ir maisto gaminimo trukmė, taip pat greitas aptarnavimas ir švarūs klientų patogumai - sudaro kokybės vadybos esmė. Darbuotojai yra apmokomi, kad galėtų užtikrinti nenutrūkstamą grandinės veiklą.