31.08.2015

„Hesburger“ vystys restoranų tinklą Ukrainoje

„Hesburger“, didžiausias greitojo maisto restoranų tinklas Baltijos šalyse ir Suomijoje, tęsia aktyvią plėtrą ir pradeda vystyti tinklą Ukrainoje. Kijeve atidarytas „Hesburger“ restoranas, į kurį bendrovė investavo 300 tūkst. eurų, jame įdarbinta 20 darbuotojų.

Žingsnis į Ukrainos rinką – dar vienas aktyvus ir iššūkių kupinas mūsų bendrovės plėtros etapas. Restoranas, atvėręs duris „Novus“ prekybos centre, jau sėkmingai pradėjo darbą, o mes planuojame tolesnius žingsnius šioje rinkoje: dar šį rudenį Kijeve ketiname atidaryti antrąjį tinklo restoraną“, - sakė „Hesburger” plėtros direktorė Ieva Salmela.

Pasak jos, bendrovė kiekvienoje šalyje, kurioje atidaro savo restoranus, stengiasi remti vietos ekonomiką, rinkdamasi vietinių tiekėjų žaliavas. „Ukrainoje taip pat stengsimės, kiek įmanoma, laikytis šios savo įprastos praktikos. O vieni svarbiausių ingredientų, kuriuos importuosime iš Suomijos, bus „Hesburger“ padažai ir majonezas, kurie yra gaminami mūsų gamykloje Suomijoje ir nulemia mūsų hamburgerių skonį“, - sakė I.Salmela.

Labai džiaugiuosi „Hesburger“ restorano atidarymu Ukrainoje. Šaliai būtinos investicijos, todėl džiugu, kad užsienio investuotojai ateina į Ukrainą“, - sakė atidarymo renginyje dalyvavęs Suomijos ambasados Ukrainoje vadovas Jussi Soini.

„Hesburger“ restoranuose Ukrainoje bus siūlomi patiekalai iš įprastinio bendrovės valgiaraščio.