01.07.2022

„Hesburger“ atidaro pirmąjį restoraną Druskininkuose

Didžiausias Baltijos šalyse ir Suomijoje greitojo maisto restoranų tinklas „Hesburger“ šiandien Druskininkuose, M.K. Čiurlionio g. 78, atidaro naują restoraną, į kurį bendrovė investavo 1,4 mln. eurų.

„Liepos 1-ąją duris atveriantis „Hesburger“ restoranas Druskininkų miesto centre pasiūlys kurorto svečiams ir miestiečiams dar daugiau maisto ir pramogų pasirinkimo. Be to, atidarę šį restoraną, sukuriame 20 naujų darbo vietų“, -  sakė „Hesburger” tarptautinės plėtros direktorė Ieva Salmela.

Druskininkų restorano plotas sudaro apie 280 kv. metrų, čia yra 38 sėdimos vietos lankytojams, taip pat teikiama maisto išsivežti paslauga automobiliu atvažiuojantiems klientams.

„Džiaugiamės, kad restorano projektą Druskininkuose pavyko įgyvendinti sparčiau nei planuota ir jau šią vasarą galime į jį pakviesti miesto gyventojus ir svečius. Į naująjį restoraną investavome 1,4 mln. eurų. Taip pat šią savaitę sėkmingai užbaigėme restorano Klaipėdos „Akropolyje“ renovaciją ir atidarėme jį lankytojams per patį vasaros sezoną. Į šio restorano renovaciją buvo investuota 50 tūkst. eurų“, - sakė I. Salmela.

Restoranų tinklo „Hesburger“ pardavimai pernai Lietuvoje pasiekė 36,06 mln. eurų – beveik 14 proc. daugiau negu 2020 m. Tai – sparčiausias augimas iš visų Baltijos šalių: tinklo pardavimai Latvijoje 2021 m. augo beveik 9 proc. iki 33,16 mln. eurų, o Estijoje – 13 proc. iki 30,53 mln. eurų. Šiuo metu „Hesburger“ visose Baltijos šalyse turi 155 restoranus: 57 Lietuvoje, 49 Latvijoje ir 48 Estijoje.