Darbuotojų istorija #10

Darbas „Hesburger“ itin palankus auginantiems vaikus

Irma dirba „Hesburger“ restorano darbuotoja Vilniaus g., Kaune.

Lankstus darbo grafikas – didžiulis privalumas jaunai mamai

„Kai prieš kelerius metus ieškojausi papildomo darbo būdama motinystės atostogose, pavyko įsidarbinti „Hesburger“. Tuomet išdirbau pusantrų metų ir grįžau į savo ankstesnę darbovietę, iš kurios buvau išėjusi motinystės atostogų. Vis dėlto tenai ilgainiui man nebepavyko suderinti darbo grafiko su vaiko priežiūra. Dėl to vėl pasiprašiau sugrįžti į „Hesburger“ restoraną, kuriame man buvo suteiktos visos galimybės ir dirbti, ir derinti motinystę“, - sako Irma.

Jauna mama sako, kad ją ypatingai džiugino, kad dirbant „Hesburger“ nebereikėjo nerimauti, jog negalės iškilus reikalui pasikeisti darbo laiko ar gauti laisvadienį – visos darbo valandos ir jų kiekis derinamas labai lanksčiai. Tenkino ir atlyginimas, sąžiningai mokami priedai už darbą šventinėmis dienomis, premijos, papildomos motyvacinės priemonės.

Didelį įspūdį įsidarbinus „Hesburger“ padarė švara ir tvarka

„Pačioje darbo „Hesburger“ pradžioje man didžiulį įspūdį darė tvarka ir švara – kaip viskas nuolat dezinfekuojama, tvarkoma, kaip griežtai laikomasi maisto gamybos ir higienos taisyklių. Ir pati išmokau greitai viską sutvarkyti, išvalyti. Pradėjus dirbti viskas buvo labai nauja, bet per mėnesį pripratau ir visko išmokau“, - pasakoja mergina.

Kasdieniame darbe Irmai tenka susidurti su įvairiais klientais, todėl po kurio laiko ji įgijo daug aptarnavimo patirties, išmoko bendrauti ir išlaviruoti net ir sudėtingose situacijose.

„Jei tikrai nori, darbas „Hesburger“ gali užtikrinti ne tik gerą algą ir lankstų darbo grafiką, bet ir karjeros galimybes. Turiu daugybę pavyzdžių, kai mano kolegės tapo pamainos vadovėmis ar ėmė vadovauti „Hesburger“ restoranams“, - sako Irma.

Pasak jos, visada gera dirbti su draugiškais, linksmais, komunikabiliais kolegomis. Praverčia ir greitis bei judrumas. O neturintiems darbo patirties ji linkiai drąsiai viską išbandyti.

Neseniai atrado sodininkystę

Laisvalaikiu Irma mėgsta skaityti, o pastaraisiais metais netikėtai pačiai sau atrado sodininkystės džiaugsmą.

„Bandau auginti įvairias daržovių rūšis, gėles. Taip pat daug skaitau ir mėgaujuosi motinyste – vaikai sugrąžina mus arčiau žemės ir išmoko pastebėti gražius dalykus aplinkui. Su vaikais net ir paprastas pasivaikščiojimas tampa atradimų kupinu užsiėmimu“, - dalijasi mintimis Irma.

 

 

2021.05.14