Darbuotojų istorija #4

Ankstesnę darbo patirtį pritaikė „Hesbuger“ ir sparčiai užkopė karjeros laiptais

Anatolijus - „Hesburger“ restorano Molėtuose vadovas

Mėgstamiausias „Hesburger“ patiekalas – pusryčių meniu

Laisvalaikio pomėgiai – sodininkystė, daržininkystė ir darbas ūkyje.

Anatolijaus karjera „Hesburger“ tinkle - greita ir įspūdinga. Pradėjęs nuo restorano darbuotojo Utenoje, jau po mėnesio jis tapo pamainos vadovu, o kai prieš trejus metus buvo atidaromas restoranas Molėtuose, vaikinas sulaukė pasiūlymo tapti jo vadovu.

Pravertė solidi ankstesnio darbo patirtis

Anatolijus pasakoja, kad dar prieš prisijungdamas prie „Hesburger“ komandos jis jau turėjo sukaupęs nemenką vadovaujamo darbo patirtį.

„Atėjęs į darbo pokalbį „Hesburger“ pasakiau, kad noriu išmėginti save naujoje srityje, nes su viešuoju maitinimu neturėjau nieko bendra. Mane priėmė, darbas man tiko ir patiko, tad pasilikau ir dirbu čia jau penktus metus. Man smagu, kad „Hesburger“ galėjau pritaikyti ir realizuoti savo ankstesnę darbo patirtį ir žinias“, - sako vadovas.

Jis pabrėžia, kad visas kolektyvas dirba klientams, todėl jam itin svarbu motyvuoti ir skatinti savo darbuotojus dirbti taip, kad klientai būtų patenkinti.

„Mūsų tinkle darbas yra komandinis. Taip pat dideliu privalumu laikyčiau gerus ir laiku mokamus atlyginimus, galimybę derinti darbo grafiką su mokslais“, - pabrėžia vadovas.

Pretendentai nepatiki išgirdę siūlomą atlyginimą

Beje, būtent atlyginimo dydis yra vienas iš mitų apie darbą „Hesburger“, su kuriais tenka susidurti Anatolijui, bendraujant su kandidatais darbo pokalbių metu.

„Būna, kad išgirdę, koks siūlomas atlyginimas, žmonės tiesiog nepatiki ir labai nustemba“, - pastebi jis.

Vadovas, paklaustas, kokius kolegas norėtų matyti savo kolektyve, atsako trumpai: „Nusiteikusius darbui, geros nuotaikos, motyvuotus dirbti ir mėgstamus klientų.“

Po įtemptos darbo dienos atsikvepia ūkyje

Pats Anatolijus stengiasi viską daryti maksimaliai ir labai daug iš savęs reikalauja.

„Iš tiesų aš konkuruoju pats su savimi, o vieno įkvepiančio pavyzdžio neturiu - yra daug iškilių žmonių, iš kurių galima pasimokyti. Esu atviras naujovėms ir visada stengiuosi kuo daugiau iš savęs „išspausti“, - apibūdina save aktyvus vaikinas.

Anatolijus laisvalaikiu visiškai atitrūksta dirbdamas savo ūkyje, puoselėdamas sodus ir daržus. O norėdamas visiškai atsipalaiduoti labai mėgsta pasižiūrėti kultinį filmą „Ir velnias dėvi „Prada“.   

Anatolijaus patarimas norintiems įgyti darbo patirties: „Labai linkiu pasitikėti savimi, nes visko yra išmokstama per tam tikrą laiką. Pastebiu, kad ypač jaunus žmones pirmieji mėnesiai darbe gąsdina, bet netrukus jie sėkmingai įsidirba ir tampa mūsų „Hesburger“ šeimos dalimi.“