DARBUOTOJŲ ISTORIJA # 1

„Darbas „Hesburger“ vilioja po studijų siekti tolesnės karjeros.“

Eglė - „Hesburger“ restorano „Akropolyje“ Kaune darbuotoja, dirbanti virš metų.

Eglės mėgstamiausias „Hesburger“ patiekalas – tortilijos su vištiena ir su soja.

Laisvalaikio pomėgiai – keliauti tiek Lietuvoje, tiek užsienyje.

Prieš pradėdama dirbti „Hesburger“, Eglė jau turėjo šiek tiek patirties dirbdama su maistu. Po bandomojo laikotarpio ji buvo puikiai įvertinta ir tapo „Hesburger“ komandos dalimi. Mergina prisipažįsta pati nesitikėjusi, kad čia dirbs taip ilgai, nenorės keisti darbo ir net svajos apie tolesnę karjerą šioje bendrovėje.  

Džiaugiasi ir atlyginimu, ir darbo sąlygomis

„Man dirbti „Hesburger“ puikiai sekasi, daug ko išmokau, todėl nesinori blaškytis. Pradžioje būna sudėtingiau, tačiau aš nepasidaviau ir labai dėl to džiaugiuosi. Be to, mūsų restorano kolektyvas yra labai draugiškas, o tai irgi svarbi paskata čia dirbti“, - sako Eglė.

Mergina sako, kad ir pats darbas jai nėra sunkus, tenkina atlyginimas, o dar vienas privalumas – lankstus darbo grafikas.

„Dirbti man nėra sunku, gal tik pirmomis dienomis buvo sudėtingiau. Atlyginimu tikrai esu patenkinta, o dar spėju ir derinti darbą su studijomis, nes į tai „Hesburger“ yra labai atsižvelgiama – sudaromos visos sąlygos mokytis, tad spėju viską“, - darbo privalumus vardija Eglė.

Planuoja „Heburger“ likti po studijų ir siekti karjeros

Ji šiame darbe sako matanti ir karjeros perspektyvų, o tam pagrindo suteikia bei įkvepia sėkmingi kolegų pavyzdžiai.

„Mūsų bendradarbė tapo naujai atidaromo restorano vadove Jonavoje. Man šis pavyzdys – tai puiki motyvacija ir pačiai stengtis dirbti, būti pastebėtai. Tikrai norėčiau pasiekti daugiau ir kopti karjeros laiptais šioje bendrovėje. Man čia dirbti taip patinka, kad ir pabaigusi studijas planuoju pasilikti ir dirbti toliau“, - ateities planais dalijasi mergina.

Svarbi atsakomybė, tvarka ir bendravimas

Ji pabrėžia, kad vienas svarbiausių dalykų šiame darbe – gebėti bendrauti su klientais, mokėti juos nuraminti, jeigu kažkas įvyksta, išspręsti situaciją taip, kad jie liktų patenkinti.

Paklausta, su kokiais kolegomis norėtųsi dirbti, Eglė paminėjo šiame darbe svarbias savybes – atsakingumą, tvarkingumą ir mandagumą. Ir dar šypsodamasi pridūrė – greitumas irgi praverstų.

Merginos nuomone, nemažiau svarbu ir nuolat mokytis, tobulėti: „Labiau patyrę kolegos čia labai padeda - jie noriai dalinasi savo žiniomis, patirtimi. Ir aš pati stengiuosi parodyti, pamokyti kitus, kai reikia, kad visi dirbtume sklandžiai.“

Laisvalaikiu Eglė sako mėgstanti keliauti ir aplankyti nematytas vietas, o atsipalaiduoja žiūrėdama siaubo filmus.

„Esu aktyvi, stengiuosi visur viską spėti - tiek moksle, tiek darbe. Tad kartais norisi atsipalaiduoti, visai nieko neveikti ir tiesiog skirti laiko sau“, - pokalbį užbaigia „Hesburger“ dirbanti mergina.

Eglės patarimas norintiems įgyti darbo patirties: „Linkiu ištvermės pirmomis darbo dienomis, nes jos būna pačios sunkiausios. Nebijokite iššūkių, nes jų yra kasdien, todėl nereikia išsigąsti ir visko mesti.“