15.09.2020

„Hesburger“ restoranų tinklas – kokybiškiausias Lietuvoje, atskleidė klientų balsavimas QUDAL tyrime

Šių metų liepos mėnesį sertifikavimo programos „QUDAL - Quality medal 2020/2021“ rinkos tyrimų metu „Hesburger“ restoranų tinklas buvo išrinktas kokybiškiausiu Lietuvoje.

Atliekant rinkos tyrimą, respondentų Lietuvoje buvo prašoma nurodyti restoranų tinklo, kuris, remiantis jų ar jų artimųjų asmenine patirtimi ir nuomone, pasižymi aukščiausia kokybe Lietuvoje, pavadinimą. Didžiausia respondentų dalis nurodė būtent „Hesburger“ tinklą.

„Šie tarptautinės sertifikavimo programos tyrimo rezultatai tikrai džiugina, nes parodo, kad klientai įvertina mūsų siūlomus produktus, kokybę ir aptarnavimą. Tai įkvepia ir skatina mus stengtis ir toliau“, - pabrėžė „Hesburger“ tinklo tarptautinės plėtros vadovė Ieva Salmela. 

„QUDAL - Quality meDAL“ sertifikatas įvertina ir atskleidžia tai, kas šiandien yra svarbu vartotojams: kokybę, vertę, sąžiningumą, reputaciją ir patikimumą.

QUDAL yra sertifikavimo programa, kuri, remiantis moksliniais rinkos tyrimais, naudojant inovatyvų DEEPMA (Deep Mind Awareness) metodą, aptinka ir apdovanoja rinkoje esančius produktus ir paslaugas. Prestižinį auksinį „QUDAL - Quality meDAL“ įvertinimą gali pelnyti tik tie produktai ir paslaugos, kuriuos vertina vartotojai ir kurie rinkos kategorijoje yra įvertinami aukščiausiais balais.