HK Gyros pita: KVIETINIAI MILTAI, vanduo,mielės, dekstrozė, druska, saulėgrąžų aliejus stabilizatoriai (ksantano derva, guaro derva), konservantai (kalcio propionatas, sorbo rūgštis). Gali būti SOJŲ ir LUBINŲ pėdsakų.
Bulvytės kepimui: bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas krakmolas (bulvių, kukurūzų), maltodekstrinas, krakmolas (bulvių, kukurūzų), ryžių miltai, druska, kildinimo medžiagos (E450i, E500ii), stabilizatorius (E415). Gali būti GLITIMO. Druska į gruzdintas bulvytes dedama po jų išvirimo.
Pomidorai: pomidorai.
Ledkalnio salotos: nuplautos, supjaustytos ledkalnio salotos.
Svogūnai: svogūnai.
HK petražolės: Lapinės petražolės
HK Tzatziki: JOGURTAS be laktozės 70 %,agurkas, alyvuogių aliejus, citrinų sultys (iš koncentrato), vanduo,druska, prieskoniai (česnakai, pipirai, mėtos), modifikuotas kukurūzų krakmolas, konservantai (E202, E211).
Kebabo padažas: Vanduo, pomidorai, invertuoto cukraus sirupas, rapsų aliejus, paprika,čili, actas, druska, agurkas, prieskoniai (kmynai, juodieji pipirai, raudonėliai, kalendra, cinamonas, gvazdikėliai), modifikuotas krakmolas, cukrus,česnakai, svogūnai, konservantas (E202), spalvos (E150c, E160c), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E270, E330), maltodekstrinas.Gali būti pėdsakų: GARSTYČIŲ, PIENO.
Paprikinis majonezas: rapsų aliejus, pasterizuota KIAUŠINIŲ MASĖ, konservuotos paprikos (6 %) vanduo, konservuoti agurkai, prieskoniai (kmynai, česnakai, kajeno pipirai, raudonėlis, ciberžolė), actas cukrus, druska, svogūnai, skonio stipriklis (E621), modifikuotas krakmolas, kvapioji medžiaga konservantas (E202).Gali būti GARSTYČIŲ ir PIENO.
HK Česnakų padažas: JOGURTAS, rapsų aliejus, vanduo, česnakai (2 %), actas, invertuoto cukraus sirupas, modifikuotas krakmolas, druska, prieskoniai (kmynai, kmynai, raudonėliai,kajenas), citrinų sultys, tirštiklis (E415, E412), konservantas (E202, E270).Gali būti pėdsakų: GARSTYČIŲ.
Jautienos kebabas: jautiena 97 %, prieskoniai (druska, pipirai, svogūnų milteliai).
Kebabiniai pipirai: pepperoni pipirai, vanduo,druska, vyno actas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis),konservantai (natrio benzoatas, kalio disulfitas).