Suomiškos žaliavos atlieka pagrindinį vaidmenį

Visi marinuotų agurkų griežinėliai, naudojami „Hesburger“ restoranuose, pagaminti Suomijoje. Marinuotų agurkų gamyboje „Hesburger“ glaudžiai bendradarbiauja su „Orkla Foods Finland“, kuri tiekia šviežiai nuskintus agurkus iš vietinių agurkų augintojų, iš Pietvakarių Suomijos, kiekvieną auginimo sezono dieną. Augintojai, pagal sutartį, užtikrina kokybiškų agurkų auginimą, nuo sodinimo iki derliaus nuėmimo. Agurkai - tai gerai žinoma žaliava ir todėl jų kokybė yra kruopščiai stebima visuose gamybos etapuose. Agurkų daigai yra auginami ant biologiškai skaidomos plėvelės. Tai apsaugo sėklas ir daigus nuo piktžolių, išlaiko substrato šilumą. Vanduo ir trąšos yra paduodami naudojant lašelinę laistymo sistemą.

Agurkų derliaus nuėmimas yra grindžiamas rankų darbu. Pavyzdžiui, Niittynen šeima - Antti, Virva ir jų sūnus Lauri - taip pat 18 jų darbuotojų, dirba „Kellela“ fermoje, Perniö (Suomija). Šioje fermoje agurkų rinkėjai mėgsta savo darbą, todėl sugrįžta į ją kiekvieną vasarą.

Agurkai marinuojami pagal „Hesburger“sukurtą skanų receptą ir pakuojamiOrkla Foods“ gamykloje, Turku mieste (Suomijoje). Agurkų kokybė stebima kiekviename gamybos etape, nuo augimo lauke iki galutinio produkto. Tai leidžia užtikrinti, kad tik skaniausi, švariausi ir aukščiausios kokybės agurkai naudojami „Hesburger“ marinuotiems agurkams gaminti.