Mūsų pačių bendrovėje sukurtas receptas

Visas pomidorų kečupas, naudojamas „Hesburger“ restoranuose, gaminamas mūsų pačių gamykloje netoli Turku. Kartu su garstyčiomis ir kitais padažais, kečupas yra vienas iš svarbiausių mėsainių prieskonių. „Hesburger“ siekia, kad mėsainių skonis būtų ypatingas.

„Hesburger“ kečupo gamyba buvo pradėta 1990-ųjų viduryje. Iš tiesų, mūsų pačių gamybos padažai suteikė „Hesburger“ didelį konkurencinį pranašumą. Vidaus gamyba ir aukštos kokybės žaliavos užtikrina geriausią galutinį rezultatą.

„Hesburger“ kečupo recepto paslaptis - tiršta kečupo konsistencija, nes 1 kg kečupo gamybai naudojami 2 kg pomidorų. Tokia didelė pomidoro koncentracija suteikia kečupui itin sodrų skonį. Jis yra puikus mėsainių ir kitų patiekalų pagardas.

Žaliavų kokybė ir gamybos procesas yra griežtai kontroliuojami, o tai užtikrina, kad pagamintas kečupas -  aukštos kokybės.

Kečupas

Kiekvienais metais mes pagaminame apie vieną milijoną kilogramų kečupo, kas sudaro apie 30% visų pagamintų „Hesburger“ padažų. Gamykloje gaminamas kečupas, kurį naudoja „Hesburger“ restoranai ir už Suomijos ribų. Padažų gamyboje dirba 10 darbuotojų.